
Zalm - roomkaas hapjes
Zalm- en roomkaashapjes zijn gemakkelijk te maken als je stukjes zalm in de mini-muffinvormpjes doet nadat je de quichemix erin hebt gegoten.
No ratings yet
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 1 uur uur 50 minuten min
Totale tijd 2 uur uur
Gang Borrelhapje
Keuken Keto
Porties 36 hapjes
Calorieën 24.5 kcal
Uitrusting
- cupvormpjes
Ingrediënten
- 6 eieren
- 25 ml volle room
- ½ theelepel zout
- 50 g geraspte kaas ik gebruik mozarella of emmental
- 50 g roomkaas bv philadelphia
- 50 g gerookte zalm
Instructies
- Klop de eieren, room en zout in een grote schenkkan.
- Spatel de geraspte kaas, dille en de roomkaas erdoor.
- Giet in ingevette mini-muffinvormpjes of siliconenvormpjes.
- Leg een paar stukjes zalm in elk van de mini-muffinvormpjes. Dit zorgt ervoor dat elke mini-muffin (zalm- en roomkaasquiche) 1 of 2 stuks zalm heeft.
- Bak 10-15 minuten op 180C
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Zalm - roomkaas hapjes
Hoeveelheid per portie
Netto Koolhydraten
0.2
g
1
%
% Daily Value*
Vetten
1.9
g
1
%
Verzadigde vetten
0.9
g
4
%
Cholesterol
31.4
mg
10
%
Koolhydraten
0.2
g
1
%
Suikers
0.1
g
0
%
Netto Koolhydraten
0.2
g
1
%
Proteïnen
1.6
g
1
%
Cholesterol
31.4
mg
10
%
Natrium
34.1
mg
1
%
Kalium
15.5
mg
0
%
Calorieën
24.5
kcal
1
%
* Percent van dagelijkse waarde zijn gebaseerd op een 2000 kcal dieet
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @ketokriebels of tag #ketokriebels!
Patrick Druyts
Patrick Druyts (1967) is de eeuwige optimist, voedingsdeskundige, keto coach, en steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij is verslaafd aan koken en zijn gitaar. Je kan hem op eender welk uur van de dag of nacht wakker maken voor een stuk kwarktaart.