RECEPTEN

Zalm-roomkaas hapjes

Door

Patrick Druyts
zalm quiches

Zalm - roomkaas hapjes

Zalm- en roomkaashapjes zijn gemakkelijk te maken als je stukjes zalm in de mini-muffinvormpjes doet nadat je de quichemix erin hebt gegoten.  
No ratings yet
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 1 uur 50 minuten
Totale tijd 2 uur
Gang Borrelhapje
Keuken Keto
Porties 36 hapjes
Calorieën 24.5 kcal

Uitrusting

  • cupvormpjes

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 25 ml volle room
  • ½ theelepel zout
  • 50 g geraspte kaas ik gebruik mozarella of emmental
  • 50 g roomkaas bv philadelphia
  • 50 g gerookte zalm

Instructies
 

  • Klop de eieren, room en zout in een grote schenkkan.
  • Spatel de geraspte kaas, dille en de roomkaas erdoor.
  • Giet in ingevette mini-muffinvormpjes of siliconenvormpjes.
  • Leg een paar stukjes zalm in elk van de mini-muffinvormpjes.  Dit zorgt ervoor dat elke mini-muffin (zalm- en roomkaasquiche) 1 of 2 stuks zalm heeft.
  • Bak 10-15 minuten op 180C

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Zalm - roomkaas hapjes
Hoeveelheid per portie
Netto Koolhydraten
 
0.2
g
1
%
% Daily Value*
Vetten
 
1.9
g
1
%
Verzadigde vetten
 
0.9
g
4
%
Cholesterol
 
31.4
mg
10
%
Koolhydraten
 
0.2
g
1
%
Suikers
 
0.1
g
0
%
Netto Koolhydraten
 
0.2
g
1
%
Proteïnen
 
1.6
g
1
%
Cholesterol
 
31.4
mg
10
%
Natrium
 
34.1
mg
1
%
Kalium
 
15.5
mg
0
%
Calorieën
 
24.5
kcal
1
%
* Percent van dagelijkse waarde zijn gebaseerd op een 2000 kcal dieet
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @ketokriebels of tag #ketokriebels!