Voor restaurants

Volgens de diabetes liga  is de prevalentie (voorkomen) van diabetes voor België geschat op 8,0% van de volwassen Belgische bevolking of 1 op 12 volwassenen. Volgens voorspellingen zal dit minstens oplopen tot 9,6% of 1 op 10 volwassen Belgen in 2030.  Daarboven komt uit de gezondheidsenquête van 2018 dat 49% van de Vlamingen overgewicht  heeft en meer dan 15% van de Belgen obesitas heeft.

Gelukkig letten de laatste jaren steeds meer mensen op hun gezondheid, ook tijdens het uit eten gaan. Gezellig met vrienden en familie uit eten gaan, daar houden we allemaal toch van!

Ook gasten die ophun voeding letten willen genieten, maar zonder zorgen en zonder zich daarbij schuldig te hoeven voelen.   

Wij helpen restaurants, die keto gerechten serveren, hun zichtbaarheid te vergroten en te zorgen dat ze gevonden worden door meer dan een half miljoen mensen in België. Deze groeiende doelgroep is namelijk bewust op zoek naar restaurants die keto gerechten serveren. 

Wij vinden het belangrijk dat alle mensen die gekozen hebben voor een ketogene levensstijl restaurants kunnen vinden waar zij heerlijk kunnen genieten. Daarom investeren wij graag in onze en jouw zichtbaarheid en zetten wij landelijke en regionale marketing activiteiten in. Je kan dan denken aan advertenties, beursdeelname, inspiratiesessies, actieve promotie naar organisaties, de media, etc. Hier kan ook jouw restaurant van profiteren.

Onze diensten

Wij willen graag ondernemers in de horeca helpen met het behalen van meer winst met keto en koolhydraat arme geadapteerde gerechten. Door de restaurants op de kaart te zetten en ze zichtbaar te maken onder een groeiende doelgroep.

Extra promotie voor restaurants

sluit aan als partner

Als partner van Ketokriebels maken wij jouw restaurant extra zichtbaar door jouw social media berichten te delen in onze kanalen. Daarnaast wordt je restaurant opgenomen in de lijst nieuw aangesloten en volgt er een

Gratis menukaart optimalisatie

Samen optimaliseren

Onze ervaring is dat in veel restaurants eenvoudige optimalisaties mogelijk zijn. Meer verkopen (meer omzet) tegen lagere kosten en dus meer marge! Wil je weten hoe je dit kan aanpakken?

Ondersteuning voor restaurants

Samen jouw bedrijf op de kaart zetten

Ons Ketokriebels team staat klaar om je te helpen met je profielpagina. Van het invullen van de details tot het uploaden of koppelen van de menukaart.

Registreer gratis jouw restaurant

6 maanden gratis promotie

Bereik en trek meer gasten aan met het doorplaatsen van berichten op de social media kanalen van de Ketokriebels; Gasten boeken direct bij jouw restaurant;

Brand Strategy

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Brand Strategy

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Brand Strategy

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Onze horeca kennis partners

HORECA OPTIMA adviseert horecabedrijven in België die méér efficiëntie en rentabiliteit wensen.  Door het horecabedrijf te analyseren, kijken zij waar kansen liggen en helpen zij de processen en de organisatie te verbeteren. Je kan dan denken aan het optimaliseren van het personeelsbeleid, inkoopbeleid, verkoopstrategie, administratie etc.  Daarnaast organiseert Horeca Optima diverse training en coachingsactiviteiten voor alle horecamedewerkers.

Traça adviseert en ondersteund horecabedrijven in Nederland met het ontwikkelen van nieuwe recepten, volledige menu’s of zelfs het samenstellen van een (nieuwe) volledige menukaart. Het serveren van kleine porties vraagt een andere benadering in de samenstelling van het gerecht, het gebruik van ingredienten en om het geheel rendabel te houden moeten de kleine porties natuurlijk ook op de rest van uw menukaart worden afgestemd. Wij helpen met het inzichtelijk maken van cijfers tot en met kostprijsbewaking, margeverbetering, stroomlijnen van inkoop en het leveren van maatwerk overzichten ten aanzien van voorraad, inkoop en derving. 

Wat zeggen onze ambassadeurs?