Goed om te weten

Veggie Keto gerechten

Door

Patrick Druyts
veggie boompje

Keto en vegetarisch eten, kan een hele uitdaging zijn.

Tenzij je eieren en / of zuivelproducten eet , is het soms  moeilijk om aan je  dagelijkse eiwitbehoeften te voldoen met een vegetarisch keto-dieet. Onderschat het belang van voldoende proteïne niet – het is net zo belangrijk als uw inname van koolhydraten. Onvoldoende proteïne leidt tot spierverlies, je verbrandt in rust minder calorieën en hebt meer honger.

In de onderstaande recepten zijn vaak eieren en ook kaas gebruikt. Indien je kiest voor een volledig vegan levensttijl, dien je de eiwitten te vervangen door plantaardige eiwitten.  Best richt je je hiervoor tot een voedingsdeskundige met ervaring in vegan koken. 

Geen enkel dieet past bij iedereen en het kan zijn dat je kleine aanpassingen moet maken om aan uw behoeften te voldoen.

Als je klaar bent om je gezondheid  aan te pakken, en je je EINDELIJK klaar voelt  om de stap naar een ketogene leefstijl aan te gaan, dan ben je hier op de juiste plek!

Coaching traject

Download mijn GRATIS KETO STARTERSGIDS en leer hoe je EENVOUDIG van start kan gaan met een ketogene levensstijl zodat je: