Keto recepten

Met onze verzameling keto-recepten willen  we voor eens en altijd het misverstand uit de wereld helpen dat wie gezond wil eten, honger zou moet lijden. 

Het fijne aan de keto-levensstijl is dat je dagelijks van talloze gerechten kan, mag, en zelfs zou moeten moet genieten. 

We hopen  dat onze recepten verzameling je kan overtuigen dat lekker keto koken iedere dag een feest kan zijn.  Sommige recepten zijn heel snel klaar, andere zijn dan weer wat omslachtiger, maar zijn ideaal wanneer je wat meer tijd hebt of eens wat extra wil doen. Elke dag is toch een reden voor een feestje, nee? 

De recepten zijn meestal opgesteld voor 4 personen, maar het aantal personen, kan je makkelijk aanpassen.  De macro-nutriënten “de macro’s” zijn onderaan in het energie label steeds weergegeven voor portie voor 1 persoon. 

Veel plezier op je keto-ontdekkingsreis. Ik ben benieuwd naar je ervaringen en suggesties. 

Vraag je je af wat je in je voorraadkast moet hebben als je keto gaat?  KLIK HIER en ontvang onze GRATIS lijst met gezonde keto-essentials om je te helpen minder suiker te eten en keto wil gaan!

pijl

Als je op zoek bent naar een grotere selectie recepten, dan is dit mijn favoriete serie koolhydraatarme receptenboeken van Tasteaholics.  Ze zijn in het Engels maar ik raad ze iedereen aan, maar vooral als je nieuw bent in koolhydraatarm en ketogeen koken. Elk boek bevat 30 recepten die SLECHTS 5 INGREDIËNTEN gebruiken , tot 5G NETTO CARBS bevatten en je kunt ze maken in 5 EENVOUDIGE STAPPEN . Deze boeken maken het zo gemakkelijk om nieuwe recepten uit te proberen zonder ingewikkeld te zijn. Het zijn mijn soort recepten !!