Onze keto boekjes

Start to keto

Als je op zoek bent naar een gezonde levensstijl, dan zal je de Keto levensstijl zeker al zijn tegen gekomen op je zoektocht. Ketovriendelijke voeding is tegenwoordig (terecht) behoorlijk "in". Er is op het world wide web zoveel info voorhanden, dat het moeilijk kan zijn tussen de bomen het bos te zien. De kans dat je je zo overweldigd voelt door een overdaad aan (soms tegenstrijdige) info is groot.

Keto on the go

Ondanks de populaire mening hoeft op reis gaan met een koolhydraatarme levensstijl niet pijnlijk te zijn en je hoeft je niet schuldig te voelen als je van je maaltijden geniet. Het is heel goed mogelijk om tijdens de uitstap te genieten van overheerlijk, keto eten en toch af te vallen.

Keto Chocolade

De klassieke vraag die ik vaak krijg: "Kan je chocolade eten als je een keto-dieet volgt? " Het antwoord is overduidelijk "JA!!" Maar alleen als dit het minst bewerkte type is. Rauwe cacao, bakcacao en donkere chocolade die ten minste 70 procent cacao bevat, kunnen worden gebruikt om ketovriendelijke desserts te maken. Hoewel ze de zoetheid van melkchocolade missen, kun je er zeker van zijn dat ze de goedheid hebben die je lichaam nodig heeft en verdient.