Keto calculator

Nadat je hebt gehoord over het keto-dieet en hoe het je helpt vet te verbranden, vraag je je misschien af waarom we dan in hemelsnaam een keto-calculator hebben. Volgens veel voorstanders van een koolhydraatarm dieet is het verminderen van koolhydraten het enige dat er echt toe doet als het gaat om het verliezen van vet. Is dit dan niet waar?

Er zijn hoogwaardige onderzoeken gepubliceerd over dit specifieke onderwerp en de gegevens tonen duidelijk aan dat – ongeacht of je een koolhydraatrijk, koolhydraatarm of keto dieet volgt – je zult afvallen als je een calorietekort hebt en aankomt als je een calorieoverschot hebt. 

Vanwege het onweerlegbare belang van calorieverbruik voor gewichtsverlies en gewichtstoename, is een keto-macrocalculator een van de meest waardevolle hulpmiddelen die je kunt gebruiken om  je kansen op voedingssucces te vergroten.

Neem gerust vrijblijvend  contact met me op indien je hulp nodig hebt of concreet advies wil voor jouw persoonlijke situatie. 

 

[keto_calculator]

 

Hieronder enkele nuttige calculators

Zo kan jij registreren welke voedingsmiddelen je gebruikt, zodat je een objectief zicht hebt op de macro's die je nuttigt.