Wil je opnieuw energie?
Opnieuw met volle zin door het leven?
Heb je al exogene ketonen geprobeerd?
Previous
Next

 

Momenteel zijn de prüvit ketonen de enige exogene ketonen die in de EU beschikbaar zijn. Tot voor kort waren ze nog niet rechtstreeks te koop in België en waren de ketonen enkel met een gigantische omweg en shipping perikelen in Belgie te verkrijgen. 

Het fantastische nieuws is dat sinds  1 juni  de lancering van  Prüvit in Europa een feit is.  Meer info vind je op onze nieuws pagina.  Hierdoor zijn er voor EU inwoners volgende voordelen: 

Wat zijn ketonen?

Bij vetverbranding maakt het lichaam bij iedereen eigen ketonen aan. Ketonen leveren 30% meer energie dan verbranding van koolhydraten. Daarenboven optimaliseren ze je hersenactiviteit, spierkwaliteit, hormonenhuishouding, etc…

Voor doorgedreven wetenschappelijke info over wat ketonen zijn en de effecten, verwijzen we je graag naar onze sectie “Ketonen science

Soorten Ketonen

Endogene ketonen

Dit zijn ketonen die door het lichaam zelf aangemaakt worden wanneer men 48 uur geen koolhydraten heeft opgenomen.

Exogene ketonen

Dit zijn ketonen die identiek zijn aan diegene die ons lichaam aanmaken. Het verschil is dat je ze drinkt en dat ons lichaam na 1 uur in vetverbrandingmodus gaat. Dit effect krijgen we met onze keto//os van PRUVIT.

Mijn ervaring

Mijn echtgenote die als spoedarts werkt, kwam in het kader van koolhydraten arm dieet voor gewichtsverlies in contact met exogene ketonen. De resultaten waren spectaculair, niet enkel qua gewichtsverlies ( ze verloor op 6 maanden tijd 28 kilo, waarvoor ik haar bij deze een pluim wil geven) , maar vooral qua energie en humeur ( vooral dat laatste was ook voor mij mooi meegenomen 😀). Daardoor ben ik me er zelf ook in gaan verdiepen. Aangezien ik zelf zeer onregelmatige uren werk in een metaal recyclage bedrijf, en een aktief en druk sociaal leven op na houd, had ik zelf ook wel soms last van dagen waar de energie ver te zoeken was. 

Door wat ik bij mijn echtgenote mocht vaststellen, wilde ik ook zelf de ketonen drinken, en de resultaten waren verbluffend! Ik kan me veel beter focussen, heb meer energie , slaap beter en sta ’s morgens vol energie en met een beter humeur op.  Ook sporten,  fitnessen en krachttrainen gaat veel vlotter en ik ben enkele kilo’s vermagerd ( alhoewel dat zeker niet mijn initiële doel was, een strakker T shirt kunnen dragen, laat ook een man van vooraan de 50 niet helemaal koud…) 

De voordelen van ketose zijn legio en zeker niet beperkt tot gewichtsverlies, Dat weten we inmiddels. 

Ketonen blijken ook een positieve invloed te hebben op kinderen met therapieresistente epileptische aanvallen, kinderen met ADHD, ontwikkelingsstoornissen, Alzheimer, cholesterol,…


Effecten van ketonen

Doorgaans duurt het 3 à 5 dagen en je strikt houden aan max 30 tot 50 koolhydraten per dag om in ketose te geraken.  Door gebruik van exogene ketonen kan dat proces aanzienlijk versnellen (in minder dan 60 minuten na innamen ben je al in ketose) . 

 

 

 

Indien je interesse zou hebben, begeleid ik je graag in de aankoop en gebruik van exogene prüvit ketonen. Neem gerust contact op via de button hier onder of via het contact formulier.

Ervaar de voordelen van Pruvit’s gepatenteerde exogene ketondrank.

Diverse smaken beschikbaar 

Ketose in 1 uur? Zeker weten. Grijp uw 5-daagse ervaring in Charged of Cafeïnevrij.

Inhoud van deze doos:
– 20 zakjes van KETO//OS (diverse smaken)
– gebruiksaanwijzing van de 10 dagen drink ketones challenge

OPGEPAST! Dit is GEEN keto-dieet. Dit is een uitdaging om ketonen 10 dagen te drinken en te ervaren hoe het voelt om op een premium brandstofbron te werken.

Video afspelen

Indien je graag meer info wil over hoe je GRATIS jouw prüvit account kan aanmaken, of over prijzen, kan je ons steeds contacteren

Copyright van Video- en fotomateriaal  op deze pagina van Prüvit ventures