Ketonen science

science

We leven in een wereld waar alle informatie die je mogelijk zou willen weten, maar enkele muisklicks weg is. Handig zou  je denken.

Het doorzoeken van databases voor wetenschappelijke publicaties over de exacte conditie waarnaar je zoek bent, kan tijdrovend zijn.  Op het internet is veel tegenstrijdige informatie aanwezig, en vaak is die info onvoldoende onderbouwd. Wat ben je met al die info beschikbaar op het net, wanneer je ze niet kunt vinden of de betekenis ervan niet begrijpt?

Dat wilde we anders bij ketokriebels! We willen dat relevante info voor iedereen die kiest voor een ketogene levensstijl beschikbaar en toegankelijk is. 

We zijn hier bij Ketokriebels om jou te helpen het onderzoek voor zoveel mogelijk mensen op grotere schaal beschikbaar te maken.

Hieronder vind je wetenschappelijke  informatie uit talloze wetenschappelijke studies, tijdschriften en publicaties die waardevol inzicht bevatten in exogene ketonen.   Je kan eenvoudig navigeren en de info vinden waarnaarje op zoek bent door de zoekbalk bovenaan deze pagina te gebruiken of door een categorie van interesse te kiezen.

Dit is ook geen statische bronnenbank! Zorg ervoor dat je regelmatig eens komt kijken want we zullen onze database bijwerken wanneer nieuw onderzoek wordt gepubliceerd! Blijf up-to-date en op de hoogte van het laatste ketononderzoek met deze Exogene Ketone Database!

Ben je op zoek naar een aandoening die je hier niet kunt vinden of wilt u een paper indienen om te worden opgenomen in deze database? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Recente ketonen artikels

Als je klaar bent om je gezondheid  aan te pakken, en je je EINDELIJK klaar voelt  om de stap naar een ketogene leefstijl aan te gaan, dan ben je hier op de juiste plek!

Coaching traject

Download mijn GRATIS KETO STARTERSGIDS en leer hoe je EENVOUDIG van start kan gaan met een ketogene levensstijl zodat je: