Wereldreis

Keto wereldreis: Mexico

Door

Patrick Druyts
mexican-map-with-cultural-elements_23-2147733680

Het is Taco Tuesday … maar dat betekent niet dat je keto-dieet hetzelfde moet zijn als de piñata. Omring je met de Mexicaanse smaken (zonder de extra koolhydraten) en ga dan naar de fiesta. Wel,…waar is die keto-vriendelijke margarita?

Algemeen genomen  zijn Marokkaanse restaurants echt een aanrader voor wie keto leeft en eet. De couscous vergeet je best even, maar kies gerust voor de vele grillgerechten met een Marokkaanse salade. Zeker ook aan te raden, is tajine te bestellen. Deze bevatten gestoofde groenten met vis of vlees. Zorg er wel voor voor dat er geen kikkererwten in zitten.  Die bevatten namelijk veel koolhydraten ( onder vorm van zetmeel) 

1. Keto kaasschelp taco kuipjes

 – Perfect for the requisite Instagram – 

Deze  kaaschelp taco kuipjes  van heyketomama  zijn de gemakkelijkste manier om je taco op… koolhydraatarme stijl te maken!

These Keto Cheese Shell Taco Cups are the easiest way to get your taco on...low carb style! | heyketomama.com

Credit Heyketomama

2. Steak fajita roll-ups

 – Dinner’s a wrap. – 

Snelle en pittige Low Carb Steak Fajita Roll-Ups, een vers gezond hoofdgerecht (of fingerfood) waaraan niemand kan weerstaan!

Low Carb Steak Fajita Roll-Ups #healthy

Credit aspicyperspective

3. Gemakkelijke groene kop enchilada soep

 – Soep van de dag – elke dag.– 

Romig en boordevol malse stukjes kip, deze geruststellende keto-groene kip enchilada-soep zal zeker een van je nieuwe favorieten worden!

Easy Green Chicken Enchilada Soup keto mexicaans recept

Credit ibreatheimhungry

4. Kazige taco eenpansgerecht

 – Ons favoriete soort fiesta is er een waarbij geen gerechten nodig zijn – 

Cheesy eenpans Taco Skillet – dit eenvoudige, heerlijke, vegetarische beef taco-eenpansgerecht is snel en geweldig voor wanneer je je aan je budget wil houden bij en koolhydraatarm dieet!

 

Het bevat tonnen verborgen groenten die ook je kinderen met veel smaak zullen eten!

One Pot Cheesy Taco Skillet Keto Mexicaans recept

Credit sweecsdesigns.com

5. Varkenvlees carnita's

 – Pssst… bewaar de restjes voor het ontbijt morgen – 

Soms is het bereiden van een hands-on diner uitgesloten. Dat is waar dit eenvoudige recept voor varkens-carnitas om de hoek komt kijken. Het koken van een varkensschouder in een Multicooker betekent dat je de sappigste, zachtste vulling voor taco’s klaar hebt staan die op je wacht als je thuiskomt van je werk. Dan hoef je alleen nog maar je favoriete toppings toe te voegen.

 

Slow Cooker Pork Carnitas Keto Mexicaans recept

Credit purewow.com

Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com

Als je klaar bent om je gezondheid  aan te pakken, en je je EINDELIJK klaar voelt  om de stap naar een ketogene leefstijl aan te gaan, dan ben je hier op de juiste plek!

Coaching traject

Download mijn GRATIS KETO STARTERSGIDS en leer hoe je EENVOUDIG van start kan gaan met een ketogene levensstijl zodat je: