RECEPTEN

Daslook pesto

Door

Patrick Druyts
Lookpesto

Daslookpesto

Makkelijk te maken met weinig ingrediënten
No ratings yet
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 10 min
Gang Bijgerecht
Keuken Keto
Calorieën

Uitrusting

Ingrediënten

  • 100 g Daslookblaadjes Je vindt die in de biowinkel of zelfs in sommige grootwarenhuizen
  • 35 g pijnboompitten
  • 35 g zonnebloempitten
  • 15 ml citroensap
  • 120 ml olijfolie Gebruik extra virgin
  • 1 snuif himalayazout naar smaak
  • 1 snuif zwarte peper uit de molen naar smaak

Instructies
 

  • Was de daslook
  • Doe de daslook, olijfolie, citroensap, zout en peper in een blender
  • Pulseer tot een gladde, homogene massa
  • Voeg de pijnboompitten en zonebloempitten toe
  • Pulseer opnieuw tot je een gladde massa bekomt
  • Bewaar bedekt met een laagje olijfolie - 2 weken in de koelkast in een brandschone glazen pot.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Daslookpesto
Hoeveelheid per portie
Netto Koolhydraten
 
0
g
0
%
% Daily Value*
Netto Koolhydraten
 
0
g
0
%
Calorieën
 
0
kcal
0
%
* Percent van dagelijkse waarde zijn gebaseerd op een 2000 kcal dieet
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @ketokriebels of tag #ketokriebels!