
Daslookpesto
Makkelijk te maken met weinig ingrediënten
No ratings yet
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Bijgerecht
Keuken Keto
Calorieën
Uitrusting
Ingrediënten
- 100 g Daslookblaadjes Je vindt die in de biowinkel of zelfs in sommige grootwarenhuizen
- 35 g pijnboompitten
- 35 g zonnebloempitten
- 15 ml citroensap
- 120 ml olijfolie Gebruik extra virgin
- 1 snuif himalayazout naar smaak
- 1 snuif zwarte peper uit de molen naar smaak
Instructies
- Was de daslook
- Doe de daslook, olijfolie, citroensap, zout en peper in een blender
- Pulseer tot een gladde, homogene massa
- Voeg de pijnboompitten en zonebloempitten toe
- Pulseer opnieuw tot je een gladde massa bekomt
- Bewaar bedekt met een laagje olijfolie - 2 weken in de koelkast in een brandschone glazen pot.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Daslookpesto
Hoeveelheid per portie
Netto Koolhydraten
0
g
0
%
% Daily Value*
Netto Koolhydraten
0
g
0
%
Calorieën
0
kcal
0
%
* Percent van dagelijkse waarde zijn gebaseerd op een 2000 kcal dieet
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @ketokriebels of tag #ketokriebels!