Coaching tarieven
Jouw traject op maat

Pat

De dag van vandaag worden we overspoeld met informatie over gezonde voeding en moeten we kiezen uit duizenden diëten. Hierdoor is het vaak moeilijk om te weten wat nu effectief een goede en gezonde manier van eten en leven is. Om het je makkelijk te maken, helpen we je hierbij en geven we je informatie over gezonde voeding en gezond diëten. Samen kijken we hoe je terug controle kunt krijgen over jouw eetgewoontes en passen we deze zo nodig aan. We doen dit steeds volledig individueel en op maat. Deze consultaties kunnen plaats vinden bij jou thuis of je kan voor een E-consultatie kiezen.

 

 

Om het gewenste resultaat te bereiken, is het belangrijk om beweging te combineren met een gezonde voeding. Als gecertifieerd voedingscoach kan ik jullie begeleiden en motiveren naar een gezonde eet- en levensstijl, op basis van een gepersonaliseerd voedingsadvies, tips, recepten…

Je bent wat je eet. Hoe je je voelt is vaak een rechtstreeks gevolg van je eetpatroon. Gezond en gevarieerd eten is dan ook de sleutel tot meer energie, een betere nachtrust en een blijer en gezonder leven. Dat je er ook nog wat kilo’s mee kwijtspeelt, is mooi meegenomen. Maar wat is gezonde voeding? Je leest en hoort vaak zoveel tegenstrijdige informatie dat veel mensen door het bos de bomen niet meer zien. Gelukkig weten we bij Ketokriebels wel hoe het zit en wij zijn er om jou te helpen.

Focus op gewichtsverlies:

Kilo’s teveel en wil je gewicht verliezen? Wij helpen je graag om deze op relatief korte termijn kwijt te raken zonder te vervallen in een jojo-effect. We stellen samen een voedings-schema op dat haalbaar is en past binnen jouw dagelijkse leven. Dit kan dmv een aangepast koolhydraten arm of keto-voedingspatroon al dan niet met extra inname van eiwitten.

Weg met eetbuien:

Eet jij ook als je stress hebt? Of verdrietig bent? Of misschien ook wel als je blij bent? Je emoties kunnen een belangrijke trigger vormen om te eten. Dit patroon kun je echter doorbreken en daar gaan we samen aan werken.

Focus op sportvoeding:

Wist je dat het succes van sporters voor 70% afhangt van wat ze eten en voor 30% van hun training? Wie intensief sport heeft aangepaste voeding nodig, en dit hangt ook af van je doelstelling. Wil je  meer energie  tijdens je trainingen of wedstrijden?  Of wil je  vlotter herstellen  van je inspanningen? Wil je je  spiermassa verhogen en je  vetpercentage  verlagen?  We bekijken samen wat jij nodig hebt en stellen in functie daarvan een voedingsplan op.

Los voedings-consult

Je wil graag wat aan je algemene gezondheid doen en je  levensstijl aanpakken.  Misschien wil je enkele kilo’s kwijtspelen? Of heb je helemaal geen kilo’s te veel maar wil je graag preventief aan je gezondheid werken. Wat ook jouw drijfveer is om te kiezen voor een ketogene levensstijl, we gaan SAMEN op zoek naar JOUW drijfveer.  Indien je keto-beginner bent, kijken we hoe je van start kan gaan en hoe je eventueel keto-valkuilen een stapje voor kan zijn. Heb je al keto-ervaring, dan kunnen we die samen finetunen en optimaliseren.    Ik geef iedereen de beste persoonlijk begeleiding zowel met uw eetpatroon als uw mentale motivatie zodat je er niet alleen voor staat…

Je kunt alleen op consultatie komen, maar het is ook mogelijk dat je ervoor kiest om samen met je gezin de eetgewoontes aan te pakken. Dit kan door een gezinsconsultatie of een groepsconsultatie in te plannen. Laat ons dan wel weten voor hoeveel personen het is. Dan maken we een passend prijsvoorstel. 

Wat is de prijs?

Alle prijzen op deze pagina vermeld zijn inclusief 21% BTW. 

Coaching consult individueel

In de praktijk (inclusief lichaamsanalyse*) 

* Beschikbaarheid van deze optie is afhankelijk  van de covid-19 maatregelen opgelegd door de overheid

Eerste consult (+/- 1,5 uur)

Tweede consult (+/- 1 uur)

Opvolg consult:

20 minuten teleconsult

30 minuten 

45 minuten

1 uur 

 

60 euro

50 euro

 

15€

25€

35€

45€

Online (zonder lichaamsanalyse) 

Eerste consult (+/- 1 uur)

Tweede consult (+/- 45 minuten)

Opvolg consult:

20 minuten 

30 minuten 

45 minuten

1 uur 

50 euro

35 euro


15€

20€

30€

40€

Coaching consult in de praktijk (inclusief lichaamsanalyse) met meerdere personen samen (max 3)*.

* Beschikbaarheid van deze optie is afhankelijk  van de covid-19 maatregelen opgelegd door de overheid

De tarieven voor de eerste en tweede consultaties zijn voor alle personen samen en voor de vervolgconsultaties is de prijs per persoon

 

Eerste consult (+/- 1,5 uur)

Tweede consult (+/- 1 uur)

Opvolg consult (per persoon):

zie tarieven individueel

69 euro

59 euro

Coaching op verplaatsing

Als richtlijn hanteer ik

    • – rijtijd ( volgens google maps vooraf berekend vanaf Leuven) : 20 euro per uur
    • – verplaatsingskosten 0.4 euro per km ( eerste km buiten Leuven niet aangerekend)

Wat kan ik van de consultaties verwachten?

Tijdens de eerste consultatie is het belangrijk dat we jou als persoon beter leren kennen. We willen ook graag te weten komen wat jouw verwachtingen zijn en hoe het met jouw motivatie is gesteld. De reden waarom je je voedingsstijl wil wijzigen, is dan ook belangrijk. Is het uit eigen keuze? Heb je een specifiek doel voor ogen?

Daarnaast kijken we naar hoe jouw leefgewoonten er momenteel uitzien, wat je allemaal doet en wat er voor jou praktisch mogelijk is. Uiteraard bespreken we ook in detail je voeding zodat we te weten komen wat je op dit moment allemaal eet en waar het mogelijks misloopt.

Aan de hand daarvan gaan we samen overlopen wat er kan aangepast worden aan je huidige voedingspatroon om binnen het nieuwe koolhydraat arm dieet te passen. We houden hierbij steeds rekening met haalbare veranderingen voor jou. Het is de bedoeling dat we een dieet vinden dat past bij jouw persoon. Doordat we alles uitgebreid bespreken heb je na de eerste consultatie al een eerste beeld van wat je te wachten staat. Na afloop van de consultatie gaan wij van onze kant aan de slag met hetgeen we samen besproken hebben en berekenen we een individueel voedingsplan voor jou. We schrijven dit vervolgens volledig uit in een persoonlijk voedingsschema tegen de tweede consultatie.

Doordat er veel te bespreken valt de eerste keer en om voldoende tijd te voorzien om elkaar te leren kennen, reken je best 1u tot 1u30 voor de eerste consultatie.

Eerste consultatie

Voor we beginnen, doen we een grondig intakegesprek. Niet alleen leer jij zo je personal coach kennen, je coach leert jou ook kennen: je eetgewoonte, je levensstijl, je verwachtingen… 

Indien je nog geen keto-kennis hebt geven je een introductie over ketogene voeding.  Indien je al wel een basis kennis hebt, gaan we er dieper op in. 

 

 

Tweede consultatie

Hier gaan we tijdens deze consultatie ook kijken naar je huidige gewicht en meer bepaald naar je lichaamssamenstelling. Onze bio-impedantie weegschaal is in staat om jouw gewicht te analyseren en te weten te komen hoeveel spieren, vocht en vet je lichaam bevat. Dit wordt allemaal genoteerd en bijgehouden in je dossier.

Daarnaast gaan we samen ook enkel concrete en haalbare streefdoelen opstellen. Dit kan op gebied van gewicht zijn, maar ook naar fysiek toe, energie enzovoort. Deze doelen gaan we opstellen zowel op korte termijn als op lange termijn.

Voor een tweede consultatie reken je best dat deze 45min tot 1u kan duren afhankelijk van of je veel of weinig vragen hebt.

Tijdens de tweede consultatie gaan we verder waar we de vorige keer zijn geëindigd. We overlopen samen het uitgeschreven voedingsschema en je krijgt ook nog extra informatie erbij. Hierin vind je de tips die we hebben besproken, maar ook zaken die we vaak te horen krijgen van andere mensen en enkele voorbeeldrecepten. We proberen je op deze manier alle informatie te geven die nodig is om de aanpassingen zo makkelijk mogelijk te maken.

Bij deze consultaties wordt verdere ondersteuning gegeven bij het verloop van het eetpatroon. Daarnaast kijken we ook naar de evolutie van je voedingspatroon en de parameters; gaat alles goed en komen de vooropgestelde doelen al dichter in zicht? En het belangrijkste: zijn we op weg naar een duurzame verandering van je eetpatroon?

Opvolgconsultatie

Naast deze vragen zijn er natuurlijk ook andere zaken die aan bod kunnen komen tijdens deze consultaties: 

  • Wat mis je in het dieet? 
  • Lukt het om je voedingspatroon vol te houden of heb je meer moeilijke momenten dan verwacht?
  • Valt het resultaat tegen of ben je er tevreden mee? 

Alles wat met je voedingspatroon te maken heeft wordt behandeld en besproken en samen gaan we indien nodig op zoek naar oplossingen.

De frequentie van deze consultaties is volledig je eigen keuze. Je kan ervoor kiezen om de consultaties wekelijks of om de 2, 3 of 4 weken in te plannen. Samen bespreken we welke frequentie het best bij jou past en uiteraard bouwen we de consultaties af zodat je na verloop van tijd alleen verder kan gaan met je nieuwe levensstijl!

We rekenen dat een vervolgconsultatie ongeveer 45 min duurt. Dit kan korter of langer zijn afhankelijk van je vragen.

Pakket-prijzen

Kan ik meerder consulten tegelijk boeken met reductie?

Heb je het gevoel dat je iemand bent die strikt opgevolgd moet worden? Of wil je een intensievere begeleiding? Dan kan je bij ons één van de paketten volgen waarbij we je gedurende 4-10 of 12 weken intensief begeleiden.

Pakketten online coaching

1 maand pakket
KICK OFF

€170

in plaats van de normale 205

Je hebt dus een korting van 17%

1 intake consultatie +/-  1 uur

1 tweede consult +/- 45 minuten 

2 vervolg consultaties van +/- 30 tal minuten 

Wekelijks (4x in totaal) tele-consult (20-tal minuten) voor tussentijdse  opvolging en motivatie. 

Voedingsdagboek

Voor alle materialen en de begeleiding gedurende deze 4 weken  betaal je bij de start van de consultatiereeks 170€ en dit in plaats van de normale 205. Je hebt dus een korting van 17%

3 maanden pakket STANDAARD

€235

in plaats van de normale 295

Je hebt dus een korting van 20%

1 intake consultatie   +/- 1 uur

1 tweede consult +/- 45 minuten

4 vervolg consultaties van +/- 30 minuten 

2 keer per maand (dus 6x in totaal) tele consult (20-tal minuten) voor tussentijdse  opvolging en motivatie. 

voedingsdagboek

Voor alle materialen en de begeleiding gedurende 12 weken betaal je bij de start van de consultatiereeks 235 en dit in plaats van de normale 295Je hebt dus een korting van 20%

10 weken plan
INTENS

€360

in plaats van de normale 475

Je hebt dus een korting van 24%

1 intake consultatie 1+/- 1 uur

1 tweede consult +/- 45 minuten

8 vervolg consultaties  van +/- 30 minuten

wekelijks (dus in totaal 10x) tele consult (20-tal minuten) voor tussentijdse  opvolging en motivatie. 

voedingsdagboek

Voor alle materialen en de begeleiding gedurende 12 weken betaal je bij de start van de consultatiereeks 360en dit in plaats van de normale 475 Je hebt dus een korting van 24%  

In de praktijk-pakket

* Beschikbaarheid van deze optie is afhankelijk  van de covid-19 maatregelen opgelegd door de overheid

1 maand pakket
KICK OFF

€200

in plaats van de normale 240

Je hebt dus een korting van 16%

1 intake consultatie +/- 1,5 uur (met meten wegen en lichaams analyse). 

1 tweede consult +/-1 uur (met meten wegen en lichaams analyse). 

2 vervolg consultaties van +/- 45 tal minuten (telkens ook meten wegen en lichaams analyse). 

Wekelijks (4x in totaal) tele-consult (20-tal minuten) voor tussentijdse  opvolging en motivatie. 

Voedingsdagboek

Voor alle materialen en de begeleiding gedurende deze 4 weken  betaal je bij de start van de consultatiereeks 200€ en dit in plaats van de normale 240. Je hebt dus een korting van 16%

3 maanden pakket STANDAARD

€270

in plaats van de normale 340

Je hebt dus een korting van 20%

1 intake consultatie   +/- 1,5 uur

1 tweede consult +/-1uur

4 vervolg consultaties van +/- 45 minuten (telkens ook meten wegen en lichaams analyse).  

2 keer per maand (dus 6x in totaal) tele consult (20-tal minuten) voor tussentijdse  opvolging en motivatie. 

voedingsdagboek

Voor alle materialen en de begeleiding gedurende 12 weken betaal je bij de start van de consultatiereeks 270 en dit in plaats van de normale 340. Je hebt dus een korting van 20%

10 weken plan
INTENS

€410

in plaats van de normale 540

Je hebt dus een korting van 24%

1 intake consultatie 1+/- 1,5 uur

1 tweede consult +/- 1 uur

8 vervolg consultaties  van +/- 45 min (telkens ook meten wegen en lichaams analyse. )

wekelijks (dus in totaal 10x) tele consult (20-tal minuten) voor tussentijdse  opvolging en motivatie. 

voedingsdagboek

Voor alle materialen en de begeleiding gedurende 12 weken betaal je bij de start van de consultatiereeks 410 en dit in plaats van de normale 540 Je hebt dus een korting van 24%  

 

Op verplaating?

Mogelijkheid tot consult bij u thuis?

Wij zijn gelegen net binnen de Leuvense ring en vlak bij Leuven station. Parkeren kan steeds tijdens de consultatie op onze privé parkeerplaats. Wil u graag langer parkeren, om bv boodschappen te doen, dan is de Mincklerparking vlakbij.  Dat is de goedkoopste parking in Leuven. 

Is het voor jou toch te moeilijk om tot in Leuven te geraken, en wil je graag consult aan huis? Dat is zeker mogelijk. Neem even contact op zodat we de mogelijkheden en exacte prijzen kunnen afspreken.

Als richtlijn hanteer ik

  • rijtijd ( volgens google maps vooraf berekend vanaf Leuven) : 20 euro per uur verrekend per 15 minuten
  • verplaatsingskosten 0.4 euro per km (eerste km buiten Leuven niet aangerekend)

De kleine lettertjes

Betaling

Wij aanvaarden momenteel enkel contante betalingen via bancontact app.

In geval van coaching-pakket dient de pakketprijs te worden betaald bij de eerste coaching afspraak. 

 

Annulatie

Indien u weerhouden bent om op een gemaakte afspraak aanwezig te zijn, kan u deze kosteloos annuleren/verplaatsen tot 24u voor aanvang van de coaching afspraak.  Zoniet zijn wij genoodzaakt de afspraak aan te rekenen. 

 

Een coach is geen arts of diëtist

Een voedingscoach helpt u uw gewenste gewicht te behalen door aangepaste voeding en mentale steun en dit dankzij een gezonde levensstijl.  Patrick is gecertifieerd voedingsconsulent, geen diëtist. Dus mensen met een medische aandoening mogen wij niet verder helpen en dienen wij door te verwijzen naar een diëtist en/of arts voor een medische behandeling.