Coaching aanbod

Pat

Ons coaching aanbod

Wil je starten met keto, en weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Of ben je al jaren met Keto bezig, maar loop je vast?

We beiden een uitgebreid coaching traject, aangepast aan JOUW  noden en behoeften. 

Hieronder een grip uit de mogelijkheden die Ketokriebels aanbiedt: 

Coaching

Walk & talk

Kook workshops

Interactie info-sessies

Coaching
Individueel of in kleine groep

Je wil graag wat aan je algemene gezondheid doen en je  levensstijl aanpakken.  Misschien wil je enkele kilo’s kwijtspelen? Of heb je helemaal geen kilo’s te veel maar wil je graag preventief aan je gezondheid werken. Wat ook jouw drijfveer is om te kiezen voor een ketogene levensstijl, we gaan SAMEN op zoek naar JOUW drijfveer.  Indien je beginner bent, kijken we hoe je van start kan gaan en hoe je eventueel keto-valkuilen een stapje voor kan zijn. Heb je al keto-ervaring, dan kunnen we die samen finetunen en optimaliseren.    Ik geef iedereen de beste persoonlijk begeleiding zowel met uw eetpatroon als uw mentale motivatie zodat je er niet alleen voor staat…

Walk & talk

Zie je zelf het keto-bos niet meer door de bomen?

Tijdens de wandelcoaching trekken we samen de buitenlucht in. De natuur wordt ook actief ingezet als bondgenoot en co-coach.  

We hebben tijd om te praten en de ruimte voor nieuwe oplossingen die worden onthuld in de frisse lucht en het zonlicht.  

We gaan samen op weg. Op zoek naar jouw drijfveer en wat keto voor jou kan betekenen. Een bonus is dat je aan gezonde lichaamsbeweging doet.  Twee vliegen in één klap!

Kook workshops

Tijdens onze interactieve kook-workshops, leer je alles over keto. Van het maken van eenvoudige gerechtjes tot iets meer complexere bereidingen.
Je leert er alles over welke voedingsmiddelen wel en niet passen in een keto leefstijl .  We bekijken ook hoe je ‘traditionele’ gerechten aanpast zodat ze passen binnen de keto levensstijl.
Er zal  telkens met een thema gewerkt worden.

Interactieve info-sessies

Tijdens de  info-sessies legt  Patrick de basis van keto leefstijl uit en geeft tips hoe je concreet van start kan gaan.

Je krijgt inzicht hoe het keto-metabolisme werkt en wat de effecten zijn op je lichaam. Dit doet hij op basis van zijn achtergrond als keto-voedingsconsulent en zijn eigen ervaringen.  De exacte inhoud van de sessies  worden aangepast aan het publiek.  De theoretische sessies kunnen ook perfect worden gecombineerd met een workshop zodat theorie en praktijk perfect worden geïntegreerd en je met een flinke basis van start kan gaan. 

Jouw coach

Mijn naam is Patrick Druyts (1967). Geboren in de Kempen, maar ondertussen helemaal ingeburgerd in de studentenstad Leuven. Ik heb mijn leven lang intensief gesport: fitness, gevechtssport, joggen,…en heb ook een zwaar fysiek beroep.  Mijn doel is om andere mensen met kennis op weg te helpen hun gezondheid op het juiste spoor te krijgen. Een keto-levensstijl kan hierbij helpen!

Twijfel je  of we wel een match zouden zijn om samen te werken?  Weet je  niet welke vorm van coaching of cursus voor jou het meest geschikt is,? 
Of wil je liever alleen wat persoonlijke informatie, enkele tips of zelfs ervoor zorgen dat u geen fouten maakt?

Je kunt ook GRATIS  een unieke kennismakings  sessie boeken.   Dit half uurtje zal je helpen kennis met mij te maken en kunnen we uitmaken of het de moeite waard is om samen te werken aan jouw ketogene levensstijl. Je kan hier rechtstreeks al je vragen stellen.  We kunnen vrijblijvend en zonder enige verplichting achteraf samen bekijken welke vorm van coaching of cursus voor jou het meest geschikt is.