Wetenschappelijke Boeken

Ketogenic, The Science of Therapeutic Carbohydrate Restriction in Human Health

Tim Noakes, Tamzyn Murphy, Neville Wellington, Hassina Kajee, Jayne Bullen, Sarah Rice, Candice Egnos

Dit gloednieuwe boek – juni 32023- presenteert de meest up-to-date en evidence-based wetenschap en onderzoek dat beschikbaar is op het gebied van TCR, met als doel om medische en aanverwante professionals in de gezondheidszorg te trainen in het effectieve therapeutische gebruik van koolhydraatarme en ketogene voeding in de klinische praktijk.

The Complete Book of Ketones

Dr. Mary Newport

Het Complete Boek van Ketonen: Een praktische gids voor ketogeen diëten en ketonsupplementen.

Keto Answers

Anthony Gustin

Vereenvoudiging van alles wat je moet weten over het meest verwarrende dieet ter wereld (Engels)

Why We Get Sick

Benjamin Bikman

De verborgen epidemie aan de basis van de meeste chronische ziekten – en hoe ze te bestrijden (Engels)

Gut and Physiology Syndrome

Natasha Campbell-Mcbride

Een natuurlijke behandeling voor auto-immuunziekten, allergieën, gewrichtsontsteking, darmproblemen, Vermoeidheid, hormonale problemen en neurologische ziekten

De Alzheimer aanpak

Amy Berger

Een koolhydraatarme, vetrijke eetwijze voor het bestrijden van de ziekte van Alzheimer, geheugenverlies en cognitieve aftakeling

Nature Wants Us to Be Fat

Richard Johnson

De verrassende wetenschap achter waarom we aankomen en hoe we het kunnen voorkomen en omkeren (Engels)

Keto for Cancer

Miriam Kalamian

Ketogene metabolische therapie als gerichte voedingsstrategie

Brain Energy

Christopher M. Palmer

Een revolutionaire doorbraak in het begrijpen van geestelijke gezondheid en het verbeteren van de behandeling van angst, depressie, OCD, PTSS en meer.

Keto Clarity

Jimmy Moore

De toonaangevende gezondheidsblogger Jimmy Moore en onderzoeker en internist Dr. Eric C. Westman bundelen opnieuw hun krachten om de krachtige therapeutische effecten uit te leggen van een ketogeen dieet – een dieet dat een aangepaste koolhydraatbeperking combineert met een gematigde eiwitinname en echte vetten op basis van voedsel – dat in de wetenschappelijke literatuur naar voren komt als een middel om een breed scala aan ziekten te verbeteren, van diabetes type 2 tot de ziekte van Alzheimer en meer. Alleen een koolhydraatarm dieet is niet genoeg en Moore en Westman vertellen je waarom.

De Alzheimer aanpak

Amy Berger

In De Alzheimer Aanpak presenteert gediplomeerd voedingsdeskundige Amy Berger een revolutionaire aanpak voor het bestrijden van de ziekte van Alzheimer door middel van eet- en leefwijzemaatregelen. 

End Your Carb Confusion

Eric Westman

Het eenvoudige, ongecompliceerde plan in “End Your Carb Confusion” past in elke levensstijl, of je nu boodschappen doet bij een biologische supermarkt of bij een discountketen, en zal je helpen je doelen te bereiken, of je nu de voorkeur geeft aan gourmetmaaltijden of fastfood. Het maakt niet uit waar je begint, End Your Carb Confusion kan je daar brengen – een vernieuwd lichaam, geest en ziel.