RECEPTEN

Avocado-chocolade ijs

Door

Patrick Druyts
cholade avocado ijs

Avocado-chocolade ijs

Wie houdt er niet van avocado's in ijs? Deze twist op traditioneel chocolade-ijs zorgt voor een extra romige consistentie!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 6 uur
Totale tijd 6 uur 5 minuten
Gang Dessert
Keuken Keto
Porties 6
Calorieën 161.9 kcal

Uitrusting

  • mengkom

Ingrediënten

  • 3 Avocados
  • 2 eetlepels volle room
  • ¼ kopje Cacaopoeder ongezoet
  • 1 snuifje himalayazout
  • 65 g pure via stevia

Instructies
 

  • Meng in een mengkom alle ingrediënten tot een glad geheel.
  • Bevries minimaal 6 uur of een nacht.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Avocado-chocolade ijs
Hoeveelheid per portie
Koolhydraten
 
8.6
g
34
%
Netto Koolhydraten
 
1.9
g
8
%
% Daily Value*
Vetten
 
14.9
g
10
%
Verzadigde vetten
 
2.2
g
10
%
Cholesterol
 
0.4
mg
0
%
Koolhydraten
 
8.6
g
34
%
Vezels
 
6.7
g
28
%
Suikers
 
0.7
g
3
%
Netto Koolhydraten
 
1.9
g
8
%
Proteïnen
 
2
g
2
%
Cholesterol
 
0.4
mg
0
%
Natrium
 
71.7
mg
3
%
Kalium
 
487.8
mg
14
%
Calorieën
 
161.9
kcal
8
%
* Percent van dagelijkse waarde zijn gebaseerd op een 2000 kcal dieet
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @ketokriebels of tag #ketokriebels!